Yoga

Yoga

 

Bij de Toermalijn kun je terecht voor verschillende soorten yoga, waaronder o.a. integrale yoga, kinderyoga en zwangerschapsyoga.

Integrale yoga
Op dit moment is er bij een aantal groepen nog plaats, je kan altijd instromen en een proefles volgen. Kijk onder het kopje Integrale yoga voor de lestijden. Wil je graag bij een groep die al vol is, informeer dan even want soms komt er weer een plekje vrij.

Yoga plus groep
Op vrijdagmiddag hebben we een speciale yoga plus groep. Deze groep is voor mensen met lichamelijke klachten zoals reuma, ms of fybromyalgie. Je krijgt extra begeleiding bij de yoga houdingen, deze worden afgestemd op jouw mogelijkheden. Zo kun je toch blijven bewegen en werken aan ontspanning van het lichaam.

Seniorengroep
Op woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30 uur is er een les voor senioren. In deze groep worden de houdingen aangepast en kan er gebruik gemaakt worden van hulpmiddelen zoals een stoel of een bolster om de houdingen veiliger te kunnen uitvoeren.

 

Ook met een verstandelijke beperking
Ook mensen met een verstandelijke beperking kunnen bij ons terecht. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een ontspanningsmassage of individuele yogalessen om zelf te leren ontspannen. Informeer of maak een afspraak voor een gesprek.

Welk onderdeel wil je meer over lezen?

Liever eerst meer informatie of meteen een afspraak maken?