Yin yoga

Yin yoga


Yin Yoga is een yogavorm waarbij de houdingen langer worden aangehouden, zo'n 3 tot 5 minuten. Yin yoga werkt op de dieper liggende weefsels en is een aanvulling op houdingen die actiever zijn en meer fysieke kracht vragen.

Yin yoga is een zachte manier van oefenen die effectief is voor het hele lichaam. De gewrichten worden soepeler, het bindweefsel elastischer en Yinyoga kan een positieve werking hebben op het afweersysteem. De chi, levensenergie, gaat beter stromen en dit zorgt voor meer circulatie in het hele lichaam.

Omdat je de houdingen langer aanhoudt heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en je adem te verdiepen. Als we Yin Yoga beoefenen keert de aandacht naar binnen en komen we tot rust, dit werkt meditatief.

Yin Yoga wordt aangeboden in losse lessen op de volgende data: 25 mei, 1,8 en 27 juni van 15.00 tot 16.15 uur. Graag aanmelden via de mail, 10 euro per les.
Omdat er veel vraag is naar deze lessen houden wij alleen bij vooraf betalen een plekje voor je vrij!

Vanaf april is er ook een wekelijkse yin yoga groep. De les is van 19.45 uur tot 21.00 uur en je kunt je aanmelden voor een blok van 10 lessen. Het is ook mogelijk om deze lessen los te volgen voor 10 euro per les.