Actueel

Actueel
  • Wijziging tarieven per 1 januari 2020

   Per 1 januari 2020 zijn onze tarieven aangepast. Je kunt het overzicht vinden in de tarievenlijst. Informeer zelf bij je zorgverzekeraar of de natuurgeneeskundige behandelingen worden vergoed, dit is afhankelijk van je verzekering en van je pakket. 

  • Mindfulness training

   De mindfulnesslessen worden gegeven door Arjen en Annet en zijn gebaseerd op de yoga en meditatietechnieken van de Himalayatraditie. De lessen zijn op maandagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur. De lesdagen voor deze training zijn op: 20 en 27 januari, 3,10 en 17 februari en op 16, 23 en 30 maart.
   De startdatum voor de nieuwe training is nog niet bekend, houd deze website in de gaten of schrijf je in voor een abonnement op de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte! 

  • Yoga in de Hoekse Waard

   Yogaschool de Toermalijn verzorgt ook yogalessen in de Hoekse Waard! Op maandagavond in Strijen, dinsdagavond in Puttershoek, donderdagavond in 's-Gravendeel en vrijdagochtend in Maasdam. Deze lessen worden gegeven door Marianne Wijnen en Natasja Flokstra. Wil je mee gaan doen in de Hoekse Waard? Boek dan een proefles bij de groep van keuze in de lesagenda. Je bent van harte welkom! Een proefles is 10 euro, daarna kun je inschrijven via het inschrijfformulier voor een heel lesblok. Je vindt de tarieven in de tarievenlijst. 

  • Yogaplus les op woensdagochtend en vrijdagmiddag

   Integrale yoga is voor iedereen, dus ook senioren en mensen met fysieke beperkingen kunnen bij ons terecht voor yogalessen. Deze lessen zijn op woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. en op vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. We doen oefeningen op de stoel of op de mat. Voor iedereen zijn er aanpassingen mogelijk dus denk niet dat je niet mee kunt doen, je bent van harte welkom! Graag even aanmelden als je wil komen voor een proefles (10 euro).

  • Yoga in Bruinisse

   Op dinsdagavond kun je yogales volgen in het Durps'uus van Bruinisse van 20.00 tot 21.00 uur. De docente is Monique Melis en er kunnen nog nieuwe mensen meedoen! Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf wat yoga met je doet, iedereen is welkom! Een proefles is 10 euro, daarna kun je inschrijven voor een blok van 10 keer en betaal je €87,50. Je kan je aanmelden voor de proefles en betalen via de lesagenda. 

  • Proefles integrale yoga

   Op woensdagavond is er in Sommelsdijk een beginnergroep van 18.30 tot 19.30 uur. Kom meedoen met een proefles om kennis te maken met integrale yoga, je bent van harte welkom! Ook op andere dagen en tijden zijn er nog plekjes vrij zowel voor beginners als gevorderden zoals op dinsdagavond, donderdagochtend en vrijdagochtend. Kijk in de lesagenda en meld je aan, je vindt daar ook de andere locaties waar wij lesgeven. Na de proefles kun je aangeven of je wekelijks mee wil gaan doen en jezelf inschrijven via het inschrijfformulier op deze site.