Actueel

Actueel
  • Lezing Swami Ma Tri, zaterdag 6 oktober

   Zaterdag 6 oktober hebben wij een speciale gast. De Nederlandse Swami Ma Tripurashakti Bharati komt naar onze Yogaschool voor een avond over het thema: het toepassen van yoga en meditatie in je dagelijks leven. Zij geeft een lezing over dit onderwerp en er kunnen vragen gesteld worden, ook gaan we gezamenlijk mediteren. Schrijf je in als je bij deze bijzondere avond aanwezig wil zijn. Het programma begint om 19.30 uur en is rond 22.00 uur afgelopen.

  • Zomervakantie

   In de zomervakantie is de praktijk gesloten van 27 juli tot en met 24 augustus. In deze periode kun je wel aanmelden voor een yogales of opleiding of bellen of mailen voor informatie. Het kan zijn dat het wat langer duurt voordat er een berichtje terug komt. Zaterdag 25 augustus start het nieuwe opleidingsseizoen, vanaf maandag 27 augustus starten ook alle yogagroepen weer op. We wensen iedereen een fijne vakantie!

  • Beginnersgroep integrale yoga op woensdagavond

   Op woensdagavond is er een beginnergroep integrale yoga gestart in Sommelsdijk. De les is van 18.30 tot 19.30 uur en wordt gegeven door Anja Braber. Iedereen is welkom om een proefles te komen volgen voor 5 euro, graag even aanmelden! De eerste les na de zomervakantie is op woensdag 29 augustus.

  • Nieuw! Yin yoga op donderdagavond!

   Je kan nu ook wekelijks meedoen met een yin yogales op donderdagavond! De les is van 19.45 tot 21.00 uur en geschikt voor beginners en gevorderden. Meld je aan en doe mee want yin yoga is een heerlijke vorm van yoga die stressverlagend en verdiepend werkt! Losse lessen zijn 10 euro per keer; wil je verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan voor het hele blok van 10 keer! De eerste les na de zomervakantie is op donderdag 30 augustus.

  • Opleidingsseizoen 2018/2019

   De data voor de docentenopleidingen in het nieuwe seizoen 2018/2019 staan op de website, meld je aan via het inschrijfformulier of kom langs voor een kennismakingsgesprek!

  • Yoga in Bruinisse

   Op dinsdagavond zijn er yogalessen in het Durps'uus in Bruinisse van 20.00 tot 21.00 uur. Deze lessen zijn voor beginners en gevorderden en de les wordt gegeven door Monique Melis. Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf wat yoga voor jou kan doen, iedereen is van harte welkom! Een proefles is 5 euro, daarna betaal je voor een blok van 10 lessen 85 euro. De eerste les van het nieuwe seizoen is op dinsdag 28 augustus.