Actueel

Actueel
  • Buitenyogalessen vanaf 11 mei!

   Vanaf 11 mei mogen wij weer les geven in de buitenlucht! We starten met twee lessen per week, op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 en op donderdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur. Iedereen kan meedoen aan deze lessen. Je kunt aanmelden en betalen via de lesagenda, het is 10 euro per les, of contant betalen. Breng je eigen mat mee, of koop bij ons een matje voor €20. Stuur even een mailtje als je een nieuwe mat wil, dan nemen we die voor je mee! Je kan ook een matje van ons gebruiken, die wordt vooraf schoongemaakt en kun je na afloop zelf schoonmaken. Neem ook een handdoek of strandlaken mee voor op je mat, het gras kan soms nog vochtig zijn en zorg voor warme kleding en een dekentje. We zien jullie graag op het grasveld aan de Molenweg in Sommelsdijk, rechts naast de begraafplaats, tot ziens!

  • Bijscholingen worden verzet.

   De bijscholing Kriya yoga van donderdag 9 april wordt verplaatst naar een later tijdstip. Zodra we weten wanneer we weer mogen starten wordt de nieuwe datum bekendgemaakt. Ook de bijscholing Yogafilosofie van donderdag 14 mei wordt verplaatst. We houden jullie via de website en de nieuwsbrief op de hoogte!

  • Workshop Aerial yoga

   De workshop Aerail yoga wordt gegeven door Yamile en Annet. Voor beginners en gevorderden in de Aerial yoga is het een uitdagende les waarin je kan oefenen met de houdingen in het doek. De workshop wordt verplaatst naar een andere datum, houd de nieuwsbrief in de gaten, ook via Facebook en deze website houden we iedereen op de hoogte!

  • Mindfulness training

   De mindfulnesslessen worden gegeven door Arjen en Annet en zijn gebaseerd op de yoga en meditatietechnieken van de Himalayatraditie. De lessen zijn op maandagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur. De training wordt weer gegeven in september 2020, de startdatum volgt binnenkort. Meer informatie vind je bij mindfulness 

  • Yoga in de Hoekse Waard

   Yogaschool de Toermalijn verzorgt ook yogalessen in de Hoekse Waard! Op maandagavond in Strijen, dinsdagavond in Puttershoek, donderdagavond in 's-Gravendeel en vrijdagochtend in Maasdam. Deze lessen worden gegeven door Marianne Wijnen en Natasja Flokstra. Wil je mee gaan doen in de Hoekse Waard? Boek dan een proefles bij de groep van keuze in de lesagenda. Je bent van harte welkom! Een proefles is 10 euro, daarna kun je inschrijven via het inschrijfformulier voor een heel lesblok. Je vindt de tarieven in de tarievenlijst. 

  • Yogaplus les op woensdagochtend en vrijdagmiddag

   Integrale yoga is voor iedereen, dus ook senioren en mensen met fysieke beperkingen kunnen bij ons terecht voor yogalessen. Deze lessen zijn op woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. en op vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. We doen oefeningen op de stoel of op de mat. Voor iedereen zijn er aanpassingen mogelijk dus denk niet dat je niet mee kunt doen, je bent van harte welkom! Graag even aanmelden als je wil komen voor een proefles (10 euro).

  • Yoga in Bruinisse

   Op dinsdagavond kun je yogales volgen in het Durps'uus van Bruinisse van 20.00 tot 21.00 uur. De docente is Monique Melis en er kunnen nog nieuwe mensen meedoen! Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf wat yoga met je doet, iedereen is welkom! Een proefles is 10 euro, daarna kun je inschrijven voor een blok van 10 keer en betaal je €87,50. Je kan je aanmelden voor de proefles en betalen via de lesagenda. 

  • Proefles integrale yoga

   Op woensdagavond is er in Sommelsdijk een beginnergroep van 18.30 tot 19.30 uur. Kom meedoen met een proefles om kennis te maken met integrale yoga, je bent van harte welkom! Ook op andere dagen en tijden zijn er nog plekjes vrij zowel voor beginners als gevorderden zoals op dinsdagavond, donderdagochtend en vrijdagochtend. Kijk in de lesagenda en meld je aan, je vindt daar ook de andere locaties waar wij lesgeven. Na de proefles kun je aangeven of je wekelijks mee wil gaan doen en jezelf inschrijven via het inschrijfformulier op deze site.