Actueel

Actueel
  • Yogaplus lessen voor senioren en mensen met klachten

   Integrale yoga is voor iedereen, dus ook senioren en mensen met fysieke beperkingen kunnen bij ons terecht voor yogalessen. Deze speciale lessen zijn op woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur en op vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. We doen oefeningen op de stoel, naast en achter de stoel en met behulp van de stoel of op de mat. Voor iedereen zijn er aanpassingen mogelijk dus denk niet dat je niet mee kunt doen, je bent van harte welkom! Graag even aanmelden als je wil komen voor een proefles (5 euro). 

  • Summerschool

   Summerschool van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli! We behandelen elke dag een element, achtereenvolgens aarde, water, vuur, lucht en ether. Je kan per lesdag inschrijven voor dit zomerprogramma waarin je kriya yoga krijgt, pranayama, yinyoga, yoganidra, contemplative walking, meditatie, yogafilosofie en nog veel meer. Het programma is voor iedereen toegankelijk, voor docenten (in opleiding) en voor andere geïnteresseerden. Aanmelden via het inschrijfformulier, lees meer bij Summerschool

  • Yoga in het Durps'uus in Bruinisse

   Op dinsdagavond kun je yogales volgen in het Durps'uus van 20.00 tot 21.00 uur. De docente is Monique Melis en er kunnen nog nieuwe mensen meedoen! Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf wat yoga met je doet, iedereen is welkom! Een proefles is 5 euro, daarna kun je inschrijven voor een blok van 10 keer en betaal je €87,50.

  • Reiki cursusdata

   De Reikicursusdagen voor 2019/2020 zijn: Reiki 1: donderdag 16 mei en donderdag 26 september, Reiki 3: donderdag 6 juni, Reiki 2: donderdag 6 februari 2020. Lees meer bij Reiki opleiding.

  • Bijscholing bekken en lage rugklachten

   Deze bijscholing is op woensdag 8 mei 2019, je kunt je hiervoor aanmelden door middel van het inschrijfformulier bij contact&info. Een zeer interessante bijscholing waarin het anatomiegedeelte door Anda Briek wordt gegeven, daarna kriya yoga, asana's, pranayama en meditatie gericht op pijnklachten. Kosten €65 inclusief lesmateriaal thee en koffie. (er zijn momenteel nog 3 plekjes vrij!) Lees meer bij Bijscholingen.

  • Beginnersles integrale yoga

   Op woensdagavond is er een beginnergroep integrale yoga in Sommelsdijk van 18.30 tot 19.30 uur. Kom meedoen met een proefles om kennis te maken met integrale yoga, je bent van harte welkom! Ook op andere dagen en tijden zijn er nog plekjes vrij zoals op woensdag en donderdagochtend. Kijk bij het Lesrooster en stuur een berichtje als je mee wil doen.

  • Yin yoga op donderdag of vrijdag

   Wil je graag yinyoga lessen volgen? Dat kan op vrijdag 24 mei en vrijdag 14 juni van 15.00 tot 16.15 uur. Losse lessen zijn 10 euro. De yinyoga groep op donderdagavond om 19.45 uur is bijna vol! Laat het even weten als je hier mee wil doen.