Actueel

Actueel
  • Yogadocentenopleiding

   De yogadocentenopleiding niveau 1, startdatum 14 september is vol! Bij de kinderyogadocentenopleiding startdatum 15 oktober zijn er nog plekjes vrij. Klik hier voor meer informatie: yogadocentenopleiding.

  • Proefles Slow Flow yoga

   In september kun je een proefles Slow Flow yoga volgen in Sommelsdijk! Een dynamische, zachte en vloeiende stijl van yoga waarbij je meegenomen wordt in een serie houdingen zoals de zonnegroet en de maangroet. Het is een rustige vorm van vinyasa yoga waarin het gaat om adem, stabiliteit en beweging, de docente is Barbara de Waard. Een proefles is 5 euro, daarna kun je inschrijven voor een blok van 10 lessen en betaal je €87,50. De lessen worden gegeven op woensdagmorgen om 10.30 uur en je kan je alvast ervoor aanmelden. 

  • Proefles Aerial yoga

   Wij starten met Aerial yoga, yoga in de hangmat! In Aerial yoga wordt je gedragen door het doek, ondersteund door het doek en daagt het doek je uit om alles even letterlijk op z'n kop te zetten. Wil je het ook proberen? Volg dan een proefles op vrijdag 13 september van 15.00 tot 16.15 uur. Er zijn nog een paar plekjes vrij, dus meld je snel aan! Een proefles is 10 euro, een blok van 10 lessen is €120. Geef bij je aanmelding aan welke datum je wil komen. De hele maand september zijn de proeflessen Aerial yoga nog los te boeken voor 10 euro. 

  • Yoga in de Hoekse Waard

   Met ingang van het nieuwe seizoen geven wij ook yogalessen in de Hoekse Waard! Op maandagavond in Strijen, dinsdagavond in Puttershoek, donderdagavond in 's-Gravendeel en vrijdagochtend in Maasdam. Deze lessen worden verzorgd door Marianne Wijnen en Natasja Flokstra. Wil je in september mee gaan doen in de Hoekse Waard en heb je nog geen inschrijfformulier ontvangen? Stuur dan even een berichtje! 

  • Jubileum Praktijk en Yogaschool de Toermalijn

   Zaterdag 5 oktober vieren wij het 15 jarig bestaan van Praktijk en Yogaschool de Toermalijn. Het programma vindt plaats in de jeugdruimte en de kerkzaal van de Exoduskerk, Dorpsweg 97 in Sommelsdijk en is van 19.30 tot 22.00 uur. Houdt deze datum alvast vrij want iedereen is welkom! 

  • Najaarsretraite 23 oktober

   Loskomen van oude patronen, een tijd van inkeer, dat is waar de herfst voor staat. Je gaat het in deze dag allemaal in jezelf ontdekken. Het programma van deze retraitedag bestaat onder andere uit: kriya yoga, yinyoga, aerial yoga, yoga nidra, pranyama en meditatie. Een heerlijke dag voor jezelf. Meld je snel aan via het aanmeldformulier! Woensdag 23 oktober van 9.00 tot 16.30 uur inclusief lunch, thee en lekkers voor €60. 

  • Yogaplus les op woensdagochtend

   Integrale yoga is voor iedereen, dus ook senioren en mensen met fysieke beperkingen kunnen bij ons terecht voor yogalessen. Deze speciale les is op woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. We doen oefeningen op de stoel of op de mat. Voor iedereen zijn er aanpassingen mogelijk dus denk niet dat je niet mee kunt doen, je bent van harte welkom! Graag even aanmelden als je wil komen voor een proefles (5 euro).

  • Yoga in Bruinisse

   Op dinsdagavond kun je yogales volgen in het Durps'uus van Bruinisse van 20.00 tot 21.00 uur. De docente is Monique Melis en er kunnen nog nieuwe mensen meedoen! Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf wat yoga met je doet, iedereen is welkom! Een proefles is 5 euro, daarna kun je inschrijven voor een blok van 10 keer en betaal je €87,50.

  • Proefles integrale yoga

   Op woensdagavond is er een beginnergroep van 18.30 tot 19.30 uur. Kom meedoen met een proefles om kennis te maken met integrale yoga, je bent van harte welkom! Ook op andere dagen en tijden zijn er nog plekjes vrij zowel voor beginners als gevorderden zoals op dinsdagavond en donderdagochtend. Kijk bij het Lesrooster en stuur een berichtje als je mee wil doen. In september kun je bij alle groepen een proefles volgen voor maar 5 euro, wees welkom!