Actueel

Actueel
  • Yoga in het Durps'uus in Bruinisse

   We gaan weer verder met de yogalessen in Bruinisse! Elke dinsdagavond kun je terecht in het Durps'uus van 20.00 tot 21.00 uur. De docente is Monique Melis en er kunnen nog nieuwe mensen meedoen! Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf wat yoga met je doet, iedereen is welkom! Een proefles is 5 euro, daarna kun je inschrijven voor een blok van 10 keer en betaal je €85.

  • Bijscholing Kriya yoga 2

   De bijscholing Kriya yoga 2 is op donderdag 31 januari. Het is een vervolg op Kriya yoga 1 maar kan ook als aparte bijscholing gevolgd worden. Je leert nieuwe series kriya yoga en nog meer over de achtergrond ervan. Lees meer hierover bij bijscholingen en meld je aan via het inschrijfformulier.

  • Kerstretraite

   Donderdag 27 december is de Kerstretraite. Deze dag heeft als thema: "blijf bij jezelf'. Het programma is van 9.00 tot 16.00 uur en bevat onder andere: kriya yoga, yin yoga, pranayama en meditatie, mantrazang en yoga nidra. VOL

  • Proeflessen kinderyoga

   In november zijn er drie proeflessen kinderyoga gepland voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar. Jongere kinderen zijn ook van harte welkom, zij mogen onder begeleiding van papa of mama meedoen met de les! De proeflessen zijn op donderdag 15, 22 en 29 november van 16.30 tot 17.30 uur en zijn 5 euro pp per les. Graag even aanmelden als je wil komen!

  • Reiki cursusdata

   De Reikicursusdagen voor 2019 zijn bekend: Reiki 1: donderdag 16 mei, Reiki 2: donderdag 14 februari, Reiki 3: donderdag 6 juni. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier bij contact&info.

  • Bijscholing bekken en lage rugklachten

   Deze bijscholing op woensdag 12 december is volgeboekt. De volgende datum is woensdag 8 mei 2019, je kunt je hiervoor al aanmelden door middel van het inschrijfformulier bij contact&info.

  • Beginnersles integrale yoga

   Op woensdagavond is er een beginnergroep integrale yoga in Sommelsdijk, deze groep is bijna vol. De andere lessen integrale yoga zijn ook goed te volgen voor beginners, dus kijk even waar er nog meer plekjes vrij zijn en meld je aan voor een proefles. Het lesrooster vind je bij 'integrale yoga.'

  • Yin yoga op woensdag, donderdag of vrijdag

   Je kan nu wekelijks meedoen met een yin yogales op donderdagavond. De les is van 19.45 tot 21.00 uur en geschikt voor beginners en gevorderden. Meld je aan en doe mee want yin yoga is een heerlijke vorm van yoga die stressverlagend en verdiepend werkt! Wil je liever overdag losse lessen volgen? Dat kan dit jaar nog op woensdag 5-12. Graag even aanmelden als je wil komen, de les is van 15.00 tot 16.15 uur. Losse lessen zijn 10 euro, je kan ook een strippenkaart nemen die het hele seizoen geldig blijft, dan ben je verzekerd van een plekje!