Actueel

Actueel
  • Sluiting in verband met het Corona virus

   Lieve mensen, ook wij zijn helaas genoodzaakt om onze deuren te sluiten. Vanaf 16 maart tot en met 5 april zijn er geen lessen, behandelingen en opleidingen, ook niet in de andere locaties. We hopen op jullie begrip en wensen iedereen veel sterkte, rust en wijsheid in deze moeilijke tijd! We houden jullie via de nieuwsbrief op de hoogte. De yogalessen worden online aangeboden aan alle betalende leerlingen, je krijgt via de extra nieuwsbrief een link naar You Tube zodat je dan thuis zelf de les kan meedoen. Heb je deze nieuwsbrief niet gehad? Laat het dan even weten! 

  • Bijscholingen

   Wil je meer leren over de Kriya yoga series die we altijd aan het begin van een yogales gebruiken om los te komen van de dagelijkse dingen? Dan is de bijscholing Kriya yoga wat voor jou! Deze wordt gehouden op donderdag 9 april van 13.30 tot 16.30 uur en is toegankelijk voor iedereen. De bijscholing Yogafilosofie die gehouden wordt op donderdag 14 mei van 15.00 tot 17.30 uur is voor iedereen die de stappen van het Achtvoudig yogapad wil gaan toepassen in zijn of haar dagelijks leven. Meer informatie vind je op de pagina over bijscholingen. Aanmelden kan via het inschrijfformulier. 

  • Workshop Aerial yoga

   De workshop Aerial yoga is op vrijdag 10 april van 15.00 tot 17.30 uur en wordt gegeven door Yamile en Annet. Voor beginners en gevorderden in de Aerial yoga is het een uitdagende les waarin je kan oefenen met de houdingen in het doek. Je wordt gewiegd door het doek en kan er helemaal in ontspannen en ook alles lekker loslaten als je onderste boven hangt. Heb je er al zin in? De workshop is inclusief thee met lekkers en kost €35. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

  • Mindfulness training

   De mindfulnesslessen worden gegeven door Arjen en Annet en zijn gebaseerd op de yoga en meditatietechnieken van de Himalayatraditie. De lessen zijn op maandagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur. De lesdagen voor de nieuwe training zijn: 11,18 en 25 mei, 8, 15, 22 en 29 juni en 6 juli 2020. Meer informatie vind je bij mindfulness en aanmelden kan via het inschrijfformulier. 

  • Yoga in de Hoekse Waard

   Yogaschool de Toermalijn verzorgt ook yogalessen in de Hoekse Waard! Op maandagavond in Strijen, dinsdagavond in Puttershoek, donderdagavond in 's-Gravendeel en vrijdagochtend in Maasdam. Deze lessen worden gegeven door Marianne Wijnen en Natasja Flokstra. Wil je mee gaan doen in de Hoekse Waard? Boek dan een proefles bij de groep van keuze in de lesagenda. Je bent van harte welkom! Een proefles is 10 euro, daarna kun je inschrijven via het inschrijfformulier voor een heel lesblok. Je vindt de tarieven in de tarievenlijst. 

  • Yogaplus les op woensdagochtend en vrijdagmiddag

   Integrale yoga is voor iedereen, dus ook senioren en mensen met fysieke beperkingen kunnen bij ons terecht voor yogalessen. Deze lessen zijn op woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. en op vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. We doen oefeningen op de stoel of op de mat. Voor iedereen zijn er aanpassingen mogelijk dus denk niet dat je niet mee kunt doen, je bent van harte welkom! Graag even aanmelden als je wil komen voor een proefles (10 euro).

  • Yoga in Bruinisse

   Op dinsdagavond kun je yogales volgen in het Durps'uus van Bruinisse van 20.00 tot 21.00 uur. De docente is Monique Melis en er kunnen nog nieuwe mensen meedoen! Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf wat yoga met je doet, iedereen is welkom! Een proefles is 10 euro, daarna kun je inschrijven voor een blok van 10 keer en betaal je €87,50. Je kan je aanmelden voor de proefles en betalen via de lesagenda. 

  • Proefles integrale yoga

   Op woensdagavond is er in Sommelsdijk een beginnergroep van 18.30 tot 19.30 uur. Kom meedoen met een proefles om kennis te maken met integrale yoga, je bent van harte welkom! Ook op andere dagen en tijden zijn er nog plekjes vrij zowel voor beginners als gevorderden zoals op dinsdagavond, donderdagochtend en vrijdagochtend. Kijk in de lesagenda en meld je aan, je vindt daar ook de andere locaties waar wij lesgeven. Na de proefles kun je aangeven of je wekelijks mee wil gaan doen en jezelf inschrijven via het inschrijfformulier op deze site.