Actueel

Actueel
  • Yoga in Hoekse Waard

   Met ingang van het nieuwe seizoen geven wij ook yogalessen in de Hoekse Waard! Op maandagavond in Strijen, dinsdagavond in Puttershoek, donderdagavond in 's-Gravendeel en vrijdagochtend in Maasdam. Deze lessen worden verzorgd door Marianne Wijnen en Natasja Flokstra. Wil je in september mee gaan doen in de Hoekse Waard en heb je nog geen inschrijfformulier ontvangen? Stuur dan even een berichtje! 

  • Jubileum Praktijk en Yogaschool de Toermalijn

   Zaterdag 5 oktober vieren wij het 15 jarig bestaan van Praktijk en Yogaschool de Toermalijn. Het programma vindt plaats in de jeugdruimte en de kerkzaal van de Exoduskerk, Dorpsweg 97 in Sommelsdijk en is van 19.30 tot 22.00 uur. Houdt deze datum alvast vrij want iedereen is welkom! 

  • Yogaplus les op woensdagochtend

   Integrale yoga is voor iedereen, dus ook senioren en mensen met fysieke beperkingen kunnen bij ons terecht voor yogalessen. Deze speciale les is op woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. We doen oefeningen op de stoel of op de mat. Voor iedereen zijn er aanpassingen mogelijk dus denk niet dat je niet mee kunt doen, je bent van harte welkom! Graag even aanmelden als je wil komen voor een proefles (5 euro).

  • Summerschool

   Summerschool van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli! We behandelen elke dag een element, achtereenvolgens aarde, water, vuur, lucht en ether. Je kan per lesdag inschrijven voor dit zomerprogramma waarin je kriya yoga krijgt, pranayama, yinyoga, yoganidra, contemplative walking, meditatie, yogafilosofie en nog veel meer. Het programma is voor iedereen toegankelijk, voor docenten (in opleiding) en voor andere geïnteresseerden. Aanmelden via het inschrijfformulier, lees meer bij Summerschool

  • Yoga in Bruinisse

   Op dinsdagavond kun je yogales volgen in het Durps'uus van Bruinisse van 20.00 tot 21.00 uur. De docente is Monique Melis en er kunnen nog nieuwe mensen meedoen! Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf wat yoga met je doet, iedereen is welkom! Een proefles is 5 euro, daarna kun je inschrijven voor een blok van 10 keer en betaal je €87,50.

  • Proefles integrale yoga

   Op woensdagavond is er een beginnergroep integrale yoga in Sommelsdijk van 18.30 tot 19.30 uur. Kom meedoen met een proefles om kennis te maken met integrale yoga, je bent van harte welkom! Ook op andere dagen en tijden zijn er nog plekjes vrij zowel voor beginners als gevorderden zoals op dinsdagavond en donderdagochtend. Kijk bij het Lesrooster en stuur een berichtje als je mee wil doen.