Actueel

Actueel
  • Bijscholing Kriya yoga

   Wil je meer weten over Kriya yoga en zelf ervaren wat deze ontspanningsoefeningen voor je doen?
   Meld je dan aan voor de Kriya yoga bijscholing op woensdag 7 november, er zijn nog twee plekjes vrij!
   De bijscholing Kriya yoga 2 is een vervolg hierop, maar kan ook los gevolgd worden, deze is op donderdag 31 januari. Je leert nieuwe series kriya yoga en nog meer over de achtergrond ervan. Lees meer hierover bij bijscholingen en meld je aan via het inschrijfformulier.

  • Proeflessen kinderyoga

   In november zijn er drie proeflessen kinderyoga gepland voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar. Jongere kinderen zijn ook van harte welkom, zij mogen onder begeleiding van papa of mama meedoen met de les! De proeflessen zijn op donderdag 15, 22 en 29 november van 16.30 tot 17.30 uur en zijn 5 euro pp per les. Graag even aanmelden als je wil komen!

  • Reiki cursusdata

   De Reikicursusdagen beginnen binnenkort en je kan nog aanmelden. Reiki 1: donderdag 1 november, Reiki 2: donderdag 14 februari 2019, Reiki 3:donderdag 6 december. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier bij contact&info.

  • Bijscholing bekken en lage rugklachten

   Deze bijscholing op woensdag 12 december is volgeboekt, maar wordt in het voorjaar nog een keer gegeven, mocht je hier interesse voor hebben laat het dan even weten, dan kom je op de wachtlijst.

  • Beginnersles integrale yoga

   Op woensdagavond is er een beginnergroep integrale yoga in Sommelsdijk, deze groep is bijna vol. De andere lessen integrale yoga zijn ook goed te volgen voor beginners, dus kijk even waar er nog meer plekjes vrij zijn en meld je aan voor een proefles. Het lesrooster vind je bij 'integrale yoga.'

  • Yin yoga op woensdag, donderdag of vrijdag

   Je kan nu wekelijks meedoen met een yin yogales op donderdagavond. De les is van 19.45 tot 21.00 uur en geschikt voor beginners en gevorderden. Meld je aan en doe mee want yin yoga is een heerlijke vorm van yoga die stressverlagend en verdiepend werkt! Wil je liever overdag losse lessen volgen? Dan kan dit op de volgende data in 2018: 19-10, 9-11, 23-11 en 5-12. Graag even aanmelden als je wil komen, de les is van 15.00 tot 16.15 uur. Losse lessen zijn 10 euro, je kan ook een strippenkaart nemen die het hele seizoen geldig blijft, dan ben je verzekerd van een plekje!