Integrale yoga

Integrale Yoga

Integrale yoga is een bijzondere vorm van yoga, de bekende hathayoga houdingen worden bij integrale yoga nog meer uitgediept. De stappen die je hierbij volgt zijn:

  • Voorbereiden op de yogahouding: je neemt de tijd om jezelf te observeren en te ontspannen in een basishouding zoals de berg.
  • In de houding komen: rustig en met aandacht neem je de yogahouding aan en let daarbij op je adem, die mag niet verstoord worden.
  • In de houding blijven: je blijft een aantal ademhalingen in de houding en voelt welke delen van je lichaam hierbij betrokken zijn.
  • Terugkomen uit de houding: rustig en beheersd kom je terug uit de houding.
  • Navoelen: je komt weer in de basishouding en voelt wat deze asana voor jou heeft gedaan en wat er verandert is in je lichaam en in je geest.

De yogalessen worden online aangeboden: je kunt per maand inschrijven voor een online abonnement, betaalt 10 euro en ontvangt dan 2 filmpjes per week die je op elk moment thuis kunt meedoen. 


Yoga docentenopleiding:

Als je interesse hebt om zelf yogadocent te worden kun je bij Yogaschool de Toermalijn de opleiding volgen. Er zijn verschillende opleidingsniveaus en mogelijkheden tot yinyogadocent, kinderyogadocent of senioren/stoelyogadocent. Lees meer bij yogadocentenopleiding