Aerial yoga

Aerial yoga

Aerial yoga is een yogavorm waarbij je gedragen wordt door het doek.
Het doek helpt je bij moelijke balanshoudingen, het doek masseert je als je er stevig in zit en het doek daagt je uit om alles even op z'n kop te zetten!
Je voelt je lichter, veiliger en je voelt een diepe ontspanning als je na de les weer stevig op beide benen staat.
De bekende yogahoudingen zoals de neerwaartse hond en de krijgerhouding krijgen een heel andere dimensie als je ondersteund wordt door het doek.
Bovendien wordt je sterker door aerial yoga en krijg je meer zelfvertrouwen en balans. Het zenuwstelsel kalmeert door de druk van het doek op je heupen en je spieren en gewrichten worden soepeler.
Bij de inversions wordt je rug ontspannen gerekt en voel je dat er ruimte komt bij de wervelkolom. Na een aerial les voel je je als herboren, probeer het eens uit!

De lessen worden gegeven op donderdagavond en vrijdagmiddag en zijn los te boeken via de lesagenda. Heb je de smaak te pakken dan kun je inschrijven voor het hele lesblok en ben je wekelijks verzekerd van een plekje in het doek!

Wil je een hele middag met aerial yoga bezig zijn? Schrijf dan in voor de workshop op vrijdag 3 januari van 13.00 tot 16.00 uur. Je bent van harte welkom! Inschrijven via het inschrijfformulier.