Reiki opleiding

Reiki opleiding

Bij Praktijk de Toermalijn kun je zelf leren om met Reiki te werken. In principe is de reiki energie voor iedereen toegankelijk en kun je het meteen gaan toepassen. Tijdens de cursus leer je hoe de methode van Mikao Usui is ontwikkeld en hoe het vanuit Japan naar het Westen is gekomen. Door middel van een inwijding krijg je de Reiki energie in je aura en kun je het voelen stromen en doorgeven.

Reiki 1 cursus: deze bestaat uit 1 dag les en hierin leer je de basisprincipes van Reiki. Wie was Mikao Usui en hoe heeft hij Reiki opgezet en doorgegeven.
Je krijgt uitleg over de chakra's en het toepassen van Reiki in verschillende situaties. Bij Reiki 1 ga je veel oefenen op jezelf en kun je ook mensen ( en dieren) in je directe omgeving gaan helpen met Reiki.

Reiki 2 cursus: op deze lesdag krijg je weer een inwijding en nu krijg je ook 3 Reiki symbolen aangereikt. Met deze symbolen kun je de Reiki energie op afstand gaan sturen en kun je de behandelingen verder verdiepen. Je kunt de symbolen in allerlei situaties gebruiken en toepassen.

Reiki 3 opleiding: wil je nog verder gaan met Reiki en is het een onderdeel van je dagelijkse leven geworden dan kun je overwegen om Reiki Master te worden. Deze opleiding bestaat uit twee onderdelen: je krijgt opnieuw een inwijding zodat je energie nog sterker wordt en je Reiki ook intuïtief kunt gaan toepassen. En je krijgt twee nieuwe symbolen, waaronder het Mastersymbool. Je kunt dit gebruiken om zelf mensen te gaan inwijden. Ook leer in je deze opleiding hoe je zelf een Reiki Praktijk op kunt zetten en cliënten kan gaan behandelen met Reiki. Bij de Reiki 3 opleiding hoort een natraject. Je loopt stage en werkt mee met je Reiki master zodat je in de praktijk kunt leren wat het Masterschap inhoudt.

Bij elke Reiki cursus ontvang je een reader en een certificaat en elke dag is inclusief lunch, koffie en thee. De lesdag is van 9.30 tot 16.00 uur, we werken in kleine groepen van maximaal 6 personen.

De prijzen van de Reiki cursussen en de Reiki Masteropleiding staan in de Tarievenlijst.Data van de Reikidagen:

Reiki 1 26 maart 2020 (vervalt)
Reiki 2 21 januari 2021
Reiki 3 4 juni 2020
Reiki 1 24 september 2020

Heb je belangstelling voor een Reiki cursus of opleiding of wil je er meer over weten? Neem dan contact op: