Cursus voetmassage

Cursus voetmassage

Cursus voetmassage Middelharnis FlakkeeIn 2016 wordt er bij Praktijk de Toermalijn weer voetmassage cursus gegeven waarbij je in 2 dagdelen de basisprincipes van een ontspannende voetmassage kunt leren. Daarnaast is er een onderdeel aromatherapie waarbij uitleg wordt gegeven over verschillende basisoliën en etherische oliën die je bij een voetmassage kunt gebruiken. De voetmassage is bedoeld als ontspanning, via de voeten werkt die ontspanning door in het hele lichaam. Voetmassage zorgt voor een goede doorbloeding van de voeten en stimuleert de energiestroom in het lichaam.

De voetmassage is niet bedoeld als therapie of geneeswijze maar kan door de ontspanning en de warmte wel positieve effecten hebben op verkrampte spieren, pijn, vochtophoping en stijve gewrichten, en de bloedcirculatie. Na deze cursus ben je in staat om een ontspannende voetmassage te geven in huiselijke kring, waar jong en oud van zal genieten.

Voetmassage 2

Tijdens de cursus voetmassage 2 leer je nog meer handgrepen en kun je de voetmassage behandeling verlengen tot een uur. Ook leer je in deze cursus hoe je een leempakking op de onderbenen en voeten kunt aanbrengen en wat de werking is van deze pakking.

De kosten van de cursus: 2 dagdelen les inclusief reader en certificaat zijn €85. Kom je met 2 personen, dan krijgt de 2e persoon 10 procent korting. De cursus voetmassage 2 is €90 en hiervoor geldt ook de korting van 10 procent als je samen komt.

Data in 2016:
Cursus voetmassage deel 1: oktober 2016
Cursus voetmassage deel 2: november 2016