Integrale geneeskunde

Integrale geneeskunde

Integrale geneeskunde Middelharnis Flakkee

Deze geneeswijze is ontstaan in de tijd van de Rishi's. Zieners en wijzen in India ontwikkelden een vorm van geneeskunde die werkt in het energieveld van de mens.
De oorzaak van veel kwalen is een teveel of tekort aan energie. Je kunt iemand dus genezen als je weet of de kwaal veroorzaakt wordt door een teveel of te weinig aan energie.
Bij de chakra's, de energieknooppunten van de mens kun je zien of er teveel of te weinig energie werkzaam is in het betreffende chakra.
Het chakra werkt dan te snel of te traag en veroorzaakt op die manier klachten in het bijbehorende gebied.
De mens heeft 7 grote energiecentra of chakra's en ook nog talloze kleinere energiepunten. Bij de integrale geneeskunde stemmen we ons als eerste af op deze 7 chakra's.

Als duidelijk is hoe de energie verdeeld is bij de cliënt wordt de energiestroom in het lichaam op gang gebracht.
Dit gebeurt door het aanraken van de drukpunten langs de ruggengraat. De chakra's worden doorgespoeld door tegen elkaar in draaiende stromen van energie.
Dit doen we bij de zonnevlecht, het hartchakra en het keelchakra. Er wordt gewerkt met de driehoeken en de lijnen bij het hart.
Voor klachten als migraine of aangezichtspijn is er een speciale techniek waarbij het achterhoofdspunt wordt aangeraakt.

Daarna werken we in de energiebel van de mensen die zich als een spinneweb om je lichaam en je aura bevindt.
De draden worden schoongemaakt zodat oude zaken worden opgeruimd.
Klachten die zich al heel lang in je energieveld hebben vastgezet worden op deze manier in beweging gebracht en aangepakt.
Je krijgt zo meer inzicht in je eigen genezingsproces.

Integrale geneeskunde valt onder natuurgeneeskunde en wordt gedeeltelijk vergoed door de een aantal zorgverzekeraars. Informeer hiernaar bij je eigen zorgverzekering.